Vi har glädjen att kunna presentera två starka nyförvärv till laguppställningen på Säters GK inför säsongen  – Jocke Gustafsson och John Kvarnström!

 
Jocke Gustafsson är en rutinerad banarbetare med många års erfarenhet av jobb på golfanläggning. Utöver sin kompetens på golfbanan är Jocke även en mekaniker av rang vilket kommer väl till pass. Jocke, som kommer från en tjänst på Falun/Borlänge GK, gjorde sin första dag i måndags så han är i gång i verksamheten.
 
Det finns återkomster och så finns det ÅTERKOMSTER!
John Kvarnström är ett välbekant ansikte för många på Säters GK då han tjänstgjort som tränare här under många säsonger.  John kommer att vara vikarenande tränare tills vidare och han kommer att börja sin tjänst den 4/4.
 

Vi önskar Jocke och John varmt välkomna till Säters GK!