Onsdagsgolfen

 Säsongen 2024 

Speldagen är onsdagar med början 15 maj och man kan spela när man vill under dagen och med vem man vill, enda kravet är att din markör har officiellt hcp 54. Du bokar en tid och köper scorekort i shopen för 80 kr

Scorekort

Efter spelad rond lägger du scorekortet i boxen på väggen bredvid el centralen utanför omklädningsrummen. Eftersom detta är en tävling skall du inte själv korrigera för ev. hcp-ändring, det gör tävlingsansvariga efter genomförd tävling.

Vi följer SGFs regler gällande speltee såvida inte annat anges (tex vissa deltävlingar spelas från angiven tee).  

I år spelar vi preliminärt 19 deltävlingar och pris utgår till de 5 främsta i varje deltävling. Presentkort under 50kr kommer inte delas ut pengarna går till en jackpott. Priserna är som vanligt presentkort som får hämtas i shopen. I order of merit räknas de 6 bästa resultaten. Aktuell ställning samt årets speldagar hittar du på golf.se-mingolf-sök tävling-onsdagsgolfen, klicka på en tävling sedan på order of merit.

Gemensam 9-håls avslutningstävling ? med D50, H50 och damerna med prisutdelning och middag. Tävlingen blir både en singel tävling och en hemlig tävling. OBS! Avslutningstävlingen ingår inte i order of merit.

Order of merit hittas numera på golf.se under onsdagsgolfen under order of merit

Tävlingsansvarig:
Rune Claesson